Politica de returnare

Returnare

In cazul In care nu vei fi multumita de produsele primite sau acestea nu se potrivesc, le poti returna in termen de maxim 14 zile calendaristice. Poți schimba produsele cu altele, aflate în stoc, sau îți poți primi banii înapoi.

Perioada de retragere (retur) expira dupa 14 zile incepand:

din ziua la care intri tu sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de tine, in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare) sau din ziua in care intri tu sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de tine, in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat).

Modalități de returnare

Anunta intentia de retur telefonic la (+40)742 292 252, prin e-mail la office@pasio.ro sau completeaza acest formular de retur , folosirea lui nu este insa obligatorie.

Returnarea unei comenzi se poate face în anumite conditii:

Pentru a putea beneficia de drepturile de returnare, te rugăm sa te asiguri că produsul are eticheta în original, documentele care l-au insoțit, este ambalat corespunzător si nu prezinta semne de uzură si/sau mirosuri improprii.

Pachetul trebuie pregatit și sigilat pentru retur. Curierul va veni la adresă pentru a prelua returul cu un awb listat.

Poti alege alta marime sau un produs la schimb:

În caz de schimb , trebuie pregatitt coletul sigilat. Curierul va veni la adresa specificată cu noul colet la schimb unde va fi atașat un awb pentru coletul ce va reveni la noi.

Vei primi contravaloarea produsului prin:

În data de 16 sau 1, după caz, a lunii se trimit banii în cont, după ce a ajuns coletul la noi.

 

Nu se schimbă sau returnează:

Costume de baie din motive de igienă