PASIO

 

Make Your Fashion Move

Pasiune pentru modă

Așa s-a născut conceptual nostru PASIO... Înca din anul 2012 suntem pe piața din România și ne ghidăm după citatul nostru preferat: "Modă în cer, pe stradă, moda e legată de idei, de viață, de tot ce ne încojoară" (Coco Chanel).

Pe parcursul acestor ani, cu experiența acumulată direct de la voi, clientele noastre, prin intermediul magazinului nostru din Timișoara, am reușit să punem în evidență colecții de haine săptămânal cu articole foarte diversificate, care vin în ajutorul vostru pentru a avea o ținută perfectă.

Din pasiunea noastră pentru modă, comercializăm colecții de haine, special alese, încercăm să cuprindem ținute glamour – casual, tot odată originale, puțin sofisticate, îndeajuns cât să reprezinte piesele de rezistență ale oricărei femei. Comercializăm ținute de sezon pentru lucru, pentru timpul liber și totodată aducem și ținute pentru evenimentele speciale.

Pentru că știm, că timpul este important, așa s-a născut magazinul nostru online, pasio.ro, unde beneficiezi de foarte multe avantaje. Livrare prin curier, maxim 48 de ore în zile lucrătoare. De asemenea, ai ca avantaj posibilitatea de a schimba sau returna un produs în mod gratuit în cazul în care nu se potrivește sau nu ești mulțumită. Îți stăm mereu la dispozițe pentru orice informații sau întrebari suplimentare. Nu ezita să ne contactezi, împreuna alegem ținuta perfectă pentru tine.

img

Discount-uri săptămânale

de 40%.
 

Retur Gratuit

30 zile de la data livrării
 

Livrare în maxim 48 de ore

Zile lucrătoare.

De ce noi?

Modele noi săptămânale, articole diversificate pentru toate vârstele și mărimi cuprinse de la XS la XXXL.

Articolele vestimentare sunt pozate direct de pe stoc din magazinul nostru din Timișoara, având siguranța că vei primi produsele exact cum le vezi în magazinul online.

Pe site-ul nostru avem asistență online în permanență. Nu ezita să ne scrii pentru orice nelămurire.

Pentru comenzi mai mari de 700 ron, beneficiezi de 20% discount pe întreaga comandă.

Pentru comenzi mai mari de 300 ron, ai transport gratuit.

 

"Modă în cer, pe stradă, moda e legată de idei, de viață, de tot ce ne încojoară"

(Coco Chanel)