Întrebări frecvente

 • Pot sa returnez?
  Sigur ca da, poti returna articolele comandate prin posta sau curier rapid pe adresa afisata pe site: http://www.pasio.ro/retur/.In schimbul articolelor returnate poti alege o alta marime sau un alt produs, in limita stocului disponibil. De asemenea, poti opta pentru returnarea banilor.
 • Cum comand si cat dureaza livrarea?
  Comenzile se depun direct de pe site: www.pasio.ro sau telefonic la (+40)758 292 252 (program luni-vineri 10:00-17:00). Coletele se livreaza in 24-48 ore lucratoare pentru localitatile fara kilometrii externi prin curier rapid (daca depui comanda pana in ora 16:00) sau in 2-3 zile lucratoare prin Posta Romana. http://www.pasio.ro/transport
 • Cum pot sa platesc?
  Comenzile se pot achita prin plata ramburs (plata ramburs reprezinta plata in numerar, ce se face la ridicarea coletului), direct cu cardul sau prin transfer bancar. Plata ramburs este dispoibila numai pe teritoriul Romaniei.
 • Faceti livrari in afara Romaniei?
  Desigur, expediem comenzi in toata Europa. Taxa de transport incepe de la 39,00 lei in functie de greutate si tara de destinatie. Pentru mai multe detalii accesati: http://www.pasio.ro/transport
 • Cum pot achita si in cat timp ajung produsele comandate din afara Romaniei?
  Modalitatile de plata sunt: direct cu cardul, PayPal, transfer bancar, Western Union sau Money Gram. Coletul ajunge la destinatie in 2-10 zile lucratoare in functie de modalitatea de transport aleasa, din momentul in care plata a fost efectuata.
 • Unde aveti magazin de prezentare?
  Adresa magazinului nostru este: Piața Unirii - V. Alecsandri nr 3, Timișoara.
 • Cat dureaza rambursarea contravalorii unui produs returnat?
  In schimbul articolelor returnate poti sa alegi o alta marime sau un alt produs, in limita stocului disponibil. De asemenea, poti opta pentru returnarea banilor. Banii vor fi rambursati prin card bancar in termen de 14 de zile conform O.U.G. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 şi 3.
 • Cum pot fi la curent cu noutatile Pasio?
  Prin abonarea la newsletter vei fi la curent cu anunturile, promotiile, voucherele cadou oferite si alte informatii cu privire la produsele comercializate, postate de catre magazinul nostru.
 • Cum va pot contacta?
  Pentru informatii suplimentare ne poti contacta pe e-mail (office@pasio.ro) sau telefonic la numarul de telefon +40758 292 252